Ofiarowujemy Wam cząstkę kuchni polskiej
Fasolka po bretonsku
Fasolka po Bretońsku
PlN 10,50/ 400 g

Gotowana z podsmażaną kiełbasą i boczkiem

Danie, które zawiera fasolę gotowaną z sosem pomidorowym, wraz z kiełbaską i boczkiem. Jest to jedno z najbardziej popularnych dań w kuchni polskiej. Polecamy!

Wyrazisty smak
100%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA

Kalorie: 543 kcal

Białko: 19 g

Węglowodany: 76 g

Tłuszcz: 18 g

DANIE GOTUJĄ
Elita Smaku - Danuta Wachowska
Danuta Wachowska
Współwłaściciel - Szef Kuchni
Privacy Preferences
Kiedy odwiedzasz naszą stronę internetową, może ona przechowywać informacje za pośrednictwem Twojej przeglądarki z określonych usług, zazwyczaj w formie plików cookie. Tutaj możesz zmienić swoje preferencje dotyczące prywatności. Należy pamiętać, że blokowanie niektórych rodzajów plików cookie może mieć wpływ na Twoje doświadczenie na naszej stronie internetowej i usług, które oferujemy.