Ofiarowujemy Wam cząstkę kuchni polskiej
Rolada wolowa zawijana boczkiem
Rolada wołowa zawijana boczkiem
PlN 24,00/ zestaw

Faszerowane ogórkiem kiszonym i papryką. Duszona w sosie własnym, zawijana boczkiem podana z ziemniakami i bukietem surówek

Roladki wołowe to danie, które przyrządzać trzeba długo i starannie. Jednak efekt końcowy jest na pewno wart tego czasu.

Delikatność
70%
Wartość ODŻYWCZA

Kalorie: 491 kcal

Białko: 51.06 g

Węglowodany: 43.02 g

Tłuszcz: 11.95 g

DANIE GOTUJĄ
Privacy Preferences
Kiedy odwiedzasz naszą stronę internetową, może ona przechowywać informacje za pośrednictwem Twojej przeglądarki z określonych usług, zazwyczaj w formie plików cookie. Tutaj możesz zmienić swoje preferencje dotyczące prywatności. Należy pamiętać, że blokowanie niektórych rodzajów plików cookie może mieć wpływ na Twoje doświadczenie na naszej stronie internetowej i usług, które oferujemy.