Scroll Top
Kotlet schabowy
Kotlet schabowy
PLN 32,00/ zestaw

Smażony na smalcu w chrupiącej panierce podany z ziemniakami oraz kapustą zasmażaną lub bukietem surówek

Tego dania nikomu chyba nie trzeba przedstawiać. To jeden z najpopularniejszych i najbardziej lubianych tradycyjnych obiadów. Warto dodać, że historia polskich kotletów schabowych sięga XIX wieku. Myli się jednak ten, kto sądzi, że przyrządzenie schabowego jest proste. Nie możemy zdradzić Ci naszego rodzinnego przepisu, sam spróboj i oceń czym różni się od innych. Nie będziesz zawiedziony!

Chrupiąca panierka
100%
Wartość odżywcza

Kalorie: 667 kcal

Białko: 27.49 g

Węglowodany: 60.49 g

Tłuszcz: 37.77 g

DANIE GOTUJĄ
Elita Smaku - Pani5
Renata
Kucharz
Elita Smaku - Pani6
Jadwiga
Kucharz
Privacy Preferences
Kiedy odwiedzasz naszą stronę internetową, może ona przechowywać informacje za pośrednictwem Twojej przeglądarki z określonych usług, zazwyczaj w formie plików cookie. Tutaj możesz zmienić swoje preferencje dotyczące prywatności. Należy pamiętać, że blokowanie niektórych rodzajów plików cookie może mieć wpływ na Twoje doświadczenie na naszej stronie internetowej i usług, które oferujemy.